Sex Planeta
Zaloguj się | Pomoc | Nie masz konta? - Rejestracja!
Sex Planeta
Sexplaneta.pl » Forum » Bez tabu » Ożywmy tą stronę!!
Strony: 1
Data/Autor Wypowiedź
18.02.2011 17:45

Kasia39
Postów 11

Witam panów oraz panie chłopców i dziewczęta jak i oczywiście nasze ukochane pary.

Dla przypomnienia nazywam się Kasia i lubię tą stronę dlatego też chciała bym ją doprowadzić do odpowiedniego stanu używalności dlatego też chciała bym prosić aby ludzie się tutaj powpisywali a po pewnym czasie się ugadamy i zorganizujemy coś większego na początek np:małe spotkanie na czacie a później kto wie........ Co o tym sądzicie moi drodzy seksomaniacy??

16.08.2011 21:04

toudee
Postów 5
No bylo by milo....
27.08.2011 15:40

WujBen
Postów 8
pewnie jestem za
22.09.2011 15:59

Conan26
Postów 6
pomysł "stanął" w miejscu
12.10.2011 12:58

misio133
Postów 6
no fajnie by było
16.01.2012 03:13

NiePisz
Postów 14

Kasia39:

Witam panów oraz panie chłopców i dziewczęta jak i oczywiście nasze ukochane pary.

Dla przypomnienia nazywam się Kasia i lubię tą stronę dlatego też chciała bym ją doprowadzić do odpowiedniego stanu używalności dlatego też chciała bym prosić aby ludzie się tutaj powpisywali a po pewnym czasie się ugadamy i zorganizujemy coś większego na początek np:małe spotkanie na czacie a później kto wie........ Co o tym sądzicie moi drodzy seksomaniacy??

Nic Ci z tego ożywiania, koleżanko, nie wyszło. Ale ja jestem za tym, aby stronkę ożywić i jeśli jestem w stanie, to pomogę Ci to osiągnąć. Przecież jest tak wiele ciekawych tematów, a taka tu pustka, nikt nie pisze... No, dalej, OŻYWMY TĘ STRONĘ!

Strony: 1