| Strony: ‹123 | |||
| Data/Autor | Wypowiedź | ||
| 27.12.2011 16:32 | |||
|
czy mozna na tej stronie umowic sie na sex z jakas fajna dziewczyna ??:):)
|
|||
| 28.12.2011 10:53 | |||
|
Już nie albowiem wystraszyliście większość swoimi durnowatymi pytaniami gdy sprawa była jasna co do reszty to zaglądają tutaj od czasu do czasu tak jak ja więc nie licz na wiele.....
|
|||
| 03.01.2012 09:07 | |||
|
no wybacz moja droga ale ja nikogo nie wystraszylem a pytanie jest normalne i nie wiem o co Ci sie rozchodzi . a poza tym skoro tak Cie zrazika ta strona to po co na nia zagladasz ?
|
|||
| 03.01.2012 13:37 | |||
|
Mówię o ogóle użytkowników nie konkretnie o tobie np:Były tutaj kobiety chcące spotykać się z starszymi to dostawały spam od młodych a ja jako że szukam młodych dostawałam spam od osób w moim wieku to odstrasza..... a czemu tu zaglądam bo to ciekawa strona tyle że już nikt nie korzysta z czatu itp....a dzieje się tak bo brakuje kobiet a brakuje kobiet bo są odstraszane koniec kwestii |
|||
| 04.01.2012 17:20 | |||
|
Mówię o ogóle użytkowników nie konkretnie o tobie np:Były tutaj kobiety chcące spotykać się z starszymi to dostawały spam od młodych a ja jako że szukam młodych dostawałam spam od osób w moim wieku to odstrasza..... a czemu tu zaglądam bo to ciekawa strona tyle że już nikt nie korzysta z czatu itp....a dzieje się tak bo brakuje kobiet a brakuje kobiet bo są odstraszane koniec kwestii Szukasz młodych? wydaje mi się, że dobrze trafiłaś ;) |
|||
| 05.01.2012 10:35 | |||
|
Czytaj uważnie tutaj już nikogo nie szukam...... lecz piszę jak było kiedyś......
|
|||
| 06.01.2012 21:55 | |||
|
chcialbym pogadać , ale z kobietą . jest mi smutno
|
|||
| Strony: ‹123 | |||