| Strony: ‹12 | |||
| Data/Autor | Wypowiedź | ||
| 17.08.2009 18:42 | |||
|
Gdzie mieszkasz chętnie przelece twoją żonę na twoich oczach pisz amage@interia.pl
|
|||
| 04.08.2010 15:13 | |||
|
To jest normalne, ja też o tym myślę rozmawiałem już na ten temat z żoną i nie ma nic przeciwko temu. Więc pewnie niebawem zrealizuje swoje fantazje. Na razie jesteśmy na etapie szukania chętnego i stąd właśnie nasza obecność na tym forum. Więc Do dzieła: Brunetka, puszysta fajny biust, cipka ciasna, niedoświadczona jak do tej pory tylko jeden partner (tak mówi) bardzo grzeczna i skromna trochę nieśmiała a nie jakiś tam rozwydrzeniec.
Szukamy Pana Wiek nie istotny, waga nie istotna. Istotne!!! Jest kultura, higiena, i normalny żeby był a nie jakiś kozaczek. Aaa i żeby kutas nie był za wielki, bo mi ją rozepcha. Jeśli będzie za duży to tylko obciągano i w zwieracze!!! Możliwy sex bez zabezpieczenia spuszczać się można wszędzie, obciąga zawsze do końca. Żona by chętnie zobaczyła i mnie z inną partnerką, ale ja jeszcze nie dojrzałem do tego. Po prostu nie uważam się za jakiegoś super doświadczonego w tych sprawach. Więc nie oczekuję rewanżu, ale nigdy nie mów nigdy, więc kto wie może kiedyś dojrzeje. |
|||
| 21.09.2010 12:07 | |||
|
A ja tam mysle ze niekoniecznie sex musi byc zdrada
Ale nie wiem co Wy na to |
|||
| 15.10.2011 06:52 | |||
|
ja także jestem chętny pisz na albin200@op.pl
|
|||
| 02.01.2012 14:30 | |||
|
właśnie dyskutowałem z żoną i ona "jest do dyspozycji". jeśli ktoś ma ochotę to proszę o info na: misiewski@interia.pl i uzgodnimy szczegóły |
|||
| 16.01.2012 03:08 | |||
|
priv24: Więc Do dzieła:Brunetka, puszysta fajny biust, cipka ciasna, niedoświadczona jak do tej pory tylko jeden partner (tak mówi) bardzo grzeczna i skromna trochę nieśmiała a nie jakiś tam rozwydrzeniec.
Szukamy Pana Wiek nie istotny, waga nie istotna. Istotne!!! Jest kultura, higiena, i normalny żeby był a nie jakiś kozaczek. Aaa i żeby kutas nie był za wielki, bo mi ją rozepcha. Jeśli będzie za duży to tylko obciągano i w zwieracze!!! Możliwy sex bez zabezpieczenia spuszczać się można wszędzie, obciąga zawsze do końca. To brzmi jak ogłoszenie aukcyjne. |
|||
| Strony: ‹12 | |||